VVCR's nieuwe website
Welkom op onze website!

Bekijk nu VVCR’s nieuwe website

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van onze nieuwe website. Inmiddels is de website online en nodigen we u uit een kijkje te nemen naar onze frisse en herontworpen website.

Onze oude website is op 29 december vervangen. We zijn 2016 begonnen met een nieuwe online identiteit! Het is tevens bedoeld als een kennisplatform op gebied van verkeerveiligheid en Fleet Risk Management.

Onze website voorziet fleet professionals, (internationale) partners en andere belanghebbenden met de nodige informatie over VVCR haar rijvaardigheidstrainingen en Fleet Risk Management services. De nieuwe website is makkelijker te navigeren en responsive zodat u hem ook kunt bekijken op uw tablet en smartphone.

Wij hopen dat u onze nieuwe website vaker komt bezoeken. De komende maanden zullen er continu verbeteringen doorgevoerd worden.

Een nieuwe aanpak

Met de livegang  van onze nieuwe website introduceren wij een nieuwe aanpak in verkeersveiligheid voor bedrijven. Onze trainingen en diensten zijn onderverdeeld in een 3-staps aanpak;

  1. Assess & Consult
  2. Coach & Train
  3. Monitor & Improve

Deze aanpak laat u zien welke stappen er ondernomen kunnen worden om u het maximale uit uw verkeersveiligheid- of rijvaardigheidstraining programma te laten halen. Deze aanpak ziet u terug in onze diensten op het niveau van zowel berijders als op bedrijfsniveau.

Wij maken gebruik van fleet en driver assessments gecombineerd met consultancy om onze training interventies persoons- en bedrijfsspecifiek te maken, vervolgens coachen we uw collega’s en werknemers op hun rijgedrag. Tegelijkertijd kunnen wij ook uw wagenpark op brandstof, schade en performance monitoren om uw maximaal inzicht te geven in resultaten.  

Blog

Ons blog is dé plaats waar u informatie zult vinden over verkeersveiligheid, rijvaardigheidstraining en Fleet Risk Management. Als verkeers- en opleidingsinstituut willen we graag onze kennis met u delen om te zorgen dat we ons rijgedrag en de efficiëntie van onze wagenparken verbeteren.

Houd ons blog in de gaten!

Lokaal en wereldwijd

Het zal gelijk opvallen dat onze website internationaal georiënteerd is. Het is beschikbaar in het Nederlands en Engels, elke versie heeft zijn eigen ingang. De al reeds bestaande link www.vvcr.nl leidt u direct naar de Nederlandse versie, onze nieuwe domeinnnaam www.vvcr-international.com neemt u mee naar de Engelse versie en laat onze wereldwijde diensten zien.