Klanten over VVCR
Lees wat anderen zeggen over onze diensten en trainingen

Fleet Risk Management, een goede business case!

Zonder klanten zouden wij niet bestaan, u wel? Lees hier wat onze klanten over ons zeggen en wat we samen hebben bereikt. 

Elke klant heeft net een ander doel, daarom heeft VVCR bij iedere klant een andere aanpak. Juist om dát te realiseren wat de klant wil. In de jaren dat VVCR bestaat hebben wij veel brandstof en kosten bespaard en daarbij de verkeersveiligheid verbetert. 

Rob Stomphorst - Manager Partnerships

VVCR levert een uitstekende bijdrage aan de missie 'Iedereen veilig over straat'!

Ruim 90% van alle verkeersongelukken ontstaan als gevolg van menselijk falen. Het is daarom van groot belang om het accent te leggen op het bevorderen van een veilig verkeersgedrag. VVCR doet dit door in opdracht van bedrijven ervoor te zorgen dat zowel de rijvaardigheid als het verkeersgedrag van medewerkers zo optimaal mogelijk is en deze medewerkers op alle momenten veilig onderweg zijn. VVCR heeft hierin als instituut op het terrein van rijopleidingen een goede reputatie opgebouwd en is geredeneerd vanuit het voorkomen van verkeersongelukken een logische partner voor VVN.
Lees meer

Rob Stomphorst - Manager Partnerships
Rob Stomphorst - Manager Partnerships

Jan de Graaf - Vrachtwagenchauffeur

De Code 95 cursussen van VVCR hebben van mij een betere chauffeur gemaakt

Het opleidingsprogramma samengesteld door VVCR en mijn werkgever heeft mij als chauffeur beter gemaakt. Buiten rijvaardigheid om is er ook rekening gehouden met onze gezondheid bijvoorbeeld. Door het aanbieden van de cursus leefstijl. Rijoptimalisatie in combinatie met het online assessment heeft mij ook nog eens inzicht gegeven in mijn rijgedrag.
Lees meer

Jan de Graaf - Vrachtwagenchauffeur
Jan de Graaf - Vrachtwagenchauffeur