Uw trainers, gecertificeerd door ons
Certificeer uw trainingsafdeling of trainers volgens onze internationale standaard

Certificering

Train uw eigen werknemers om een VVCR gecertificeerde trainer te worden. Wij zorgen dat zij over de juiste vaardigheden beschikken om intern collega's te trainen met de tools en methodologie van VVCR. 

TRAIN THE TRAINER

Train the TrainerU wilt dat uw in-house trainers tijdens het programma in uw interne trainingsafdeling weten waar ze mee bezig zijn. Dat zij bekwaam zijn voor het trainen van berijders. Wij helpen u bij het opzetten van een academie en bepalen wat de juiste thema's zijn om in de training te behandelen. Bovendien certificeren wij uw trainers maar ook de gehele academie. Zo zorgen we ervoor dat u intern uw werknemers kunt trainen zoals u het wilt met gebruik van onze tools en methodes. 

Heeft u in-house trainers en wilt u deze bijscholen of een initiële opleiding geven? 

INDIVIDUEEL ÉN VOOR UW COMPLETE DRIVER TRAINING ACADEMY

Nadat uw trainers een opleiding volgen bij VVCR en door ons worden gecertificeerd, kunnen ze training geven volgens VVCR's internationale standaard. Bovendien, als u dat wilt, gebruiken ze daarbij onze wetenschappelijk onderbouwde assessments

Wij helpen u ook met het opzetten van een training academy, zodat uw trainers volgens de juiste methodologie en met de juiste aanpak uw werknemers trainen. Hierbij beginnen we met het kijken naar de behoeften binnen uw organisatie. Samen met uw trainers bepalen we de thema's en ontwikkelen we een programma. 

VOLGENS ONZE INTERNATIONALE STANDAARD 

In meer dan 95 landen en 35 talen wordt er training gegeven door trainers die gecertificeerd zijn door VVCR. Wij hebben een internationale standaard en hebben een wereldwijd netwerk aan trainingpartners.

Lees meer over ons internationale netwerk.

WILT U OOK VVCR GECERTIFICEERD KUNNEN TRAINEN?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer in Assess & Consult

Driver Risk Assessment

Driver Risk Assessment

Uw risico berijders in beeld? Of zien wie het beste zuinigheid-label krijgt? Lees meer

Fleet risk consultancy

Fleet risk consultancy

Op basis van onze ervaring geven wij u graag advies over het verbeteren van uw verkeersveiligheid. Lees meer

Data analyse

Data analyse

Na het verzamelen en analyseren van uw fleet data maken wij een uitgebreid adviesrapport Lees meer