Een duidelijke planning
Overzicht met VVCR's planning en registratietool

Planning & registratie

Voor verplichte trainingen als de Code 95 en de proeve vakbekwaamheid is het essentieel om uw planning en registratie op en top in orde te hebben. VVCR's planningstool biedt u dit overzicht ten alle tijde online. Zo weet u altijd welke werknemers al voldoen aan de nascholing en welke niet. En zo kunt u uw werknemers direct inplannen via onze online tool. 

Overzichtelijke planning

Via onze planningstool kunnen werknemers of werkgever zelf hun training inplannen, wanneer het hen uitkomt. U kunt zelf de data beschikbaar stellen en de aanmeldingen stromen binnen. Zo heeft u altijd een overzicht van de planning en weten zowel u als wij waar we aan toe zijn. 

En duidelijke registratie

In combinatie met een planning kunt u ook zien welke trainingen geregistreerd zijn. Welke werknemer heeft welke training gevolgd? En welke moeten nog gevolgd worden. Met onze planningstool heeft u altijd een overzicht van de geregistreerde en genoten cursussen. Door registratie van de opleidingen weet u bijvoorbeeld welke werknemer nog niet voldoet aan de wettelijke eisen, zo worden problemen vermeden en kan personeel het meest efficiënt ingezet worden. Vooral bij de Code 95 is dit zeer belangrijk in verband met de strikte wetgeving. 

Meer informatie over onze planningstool? Neem contact op!

Altijd inzicht en overzicht

Al uw fleet data in één systeem en planning & registratie geregeld.

Fleet risk data monitor
Fleet risk data monitor

Fleet risk data monitor

Al uw fleet data in één systeem. Inzicht waar en wanneer u wilt! Lees meer

Planning & registratie
Planning & registratie

Planning & registratie

Zelf cursussen inplannen en geregistreerde cursussen inzien. Lees meer