Global Driver Safety Management
Een netwerk voor internationale fleet safety programma's

Internationaal training partner netwerk

VVCR is de enige Fleet Risk Management en opleidingspecialist die consultancy, rijvaardigheidstraining en driver monitoring wereldwijd kan leveren met de voordelen van een lokale leverancier. In meer dan 95 landen en 35 talen!

Global Driver Training Network

Gedurende de afgelopen 20 jaar hebben wij een internationaal netwerk ontwikkeld van de beste trainers en rijvaardigheidsinstituten wereldwijd. Allen zijn ze in staat om rijvaardigheidstraining te geven met onze methodologie, volgens onze aanpak en met onze online tools. Dit stelt u in staat om een consistent en effectief fleet risk management programma wereldwijd uit te rollen. 

In de juiste taal

Onze training wordt gegeven in de taal van het land waarin de training plaatsvindt of de taal die de cursist spreekt. Niet alleen wordt de training gegeven in de juiste taal, ook onze online assessments zijn beschikbaar in meer dan 35 talen.

Neem contact met ons op voor de huidige status met betrekking tot de beschikbare landen en talen.

wet- en regelgeving

Omdat wij werken met lokale training partners zijn onze rijvaardigheidstrainingen altijd volgens de daar geldende wet- en regelgevingen.  

en lokale (verkeers) cultuur

Bij VVCR begrijpen we ook dat niet in elk land een zelfde cultuur heerst. De verschillen in de verkeersculturen kunnen zelfs nog veel groter zijn. Daarom is het belangrijk om te weten dat onze trainers uit het betreffende land komen en daarom de (verkeers) cultuur begrijpen.  

Dit alles zorgt ervoor dat wij een wereldwijd programma kunnen uitrollen met een lokale aanpak.Think global, act local...