Klanten over VVCR
Lees wat anderen zeggen over onze diensten en trainingen

Wat onze klanten over onze samenwerking zeggen:

Elke klant heeft net een ander doel, daarom heeft VVCR bij iedere klant een andere aanpak. Juist om dát te realiseren wat de klant wil. In de jaren dat wij bestaan hebben we veel brandstof en kosten bespaard en daarbij de verkeersveiligheid verbeterd. Lees wat klanten zeggen over ons!

Jeroen Nolten - Aebi Schmidt

Samen maken we ieder jaar de training nog interessanter met focus op kwaliteit én verkeersveiligheid.

“We waren op zoek naar een partner om ons daarmee te helpen, zo kwamen we bij VVCR. Waarmee we nu al 12 jaar samenwerken. VVCR heeft echt een hart voor verkeersveiligheid, is inhoud technisch sterk en focust met de trainingen en diensten die ze leveren op kwaliteit.”
Lees meer

Jeroen Nolten -  Aebi Schmidt
Jeroen Nolten - Aebi Schmidt

BP Nederland

De trainers zijn ervaren en weten op een niet-belerende, maar een coachende wijze onze medewerkers te stimuleren om veiliger te rijden.

Onze ervaring met VVCR is uitermate goed. We kunnen rekenen op een vriendelijke en snelle service van de backoffice-medewerkers. De inhoud van de cursus kon goed op maat gemaakt worden, waarbij de eigen bedrijfsregels goed terugkomen in de theorie. De Driver assessments zijn van een grote toegevoegde waarde aan de training; hierdoor wordt de training persoonlijk en meer op maat voor iedere deelnemer. Daarnaast is VVCR erg flexibel qua organisatie van de training; we kunnen bijvoorbeeld op elke gewenste locatie in het land een training houden.
Lees meer

BP Nederland
BP Nederland

Rob Stomphorst - Manager Partnerships

VVCR levert een uitstekende bijdrage aan de missie 'Iedereen veilig over straat'!

Ruim 90% van alle verkeersongelukken ontstaan als gevolg van menselijk falen. Het is daarom van groot belang om het accent te leggen op het bevorderen van een veilig verkeersgedrag. VVCR doet dit door in opdracht van bedrijven ervoor te zorgen dat zowel de rijvaardigheid als het verkeersgedrag van medewerkers zo optimaal mogelijk is en deze medewerkers op alle momenten veilig onderweg zijn. VVCR heeft hierin als instituut op het terrein van rijopleidingen een goede reputatie opgebouwd en is geredeneerd vanuit het voorkomen van verkeersongelukken een logische partner voor VVN.
Lees meer

Rob Stomphorst - Manager Partnerships
Rob Stomphorst - Manager Partnerships

Hanos

Door VVCR past de Code 95 echt bij onze organisatie, onze 7 kernwaarden zijn verweven in de opleidingen

VVCR verzorgt de Code 95 nascholing voor Hanos al jaren met succes. Gedurende die tijd is bewezen dat ze meer zijn dan alleen een Code 95 opleider. Door op strategisch vlak mee te denken en dit te integreren in de opleidingen heeft VVCR voor Hanos een programma op maat gemaakt. Zo zijn de 7 kernwaarden die Hanos hanteert verweven in de opleiding. Dit heeft geresulteerd in een hogere tevredenheid onder de chauffeur, betere dienstverlening en bovendien besparingen.
Lees meer

Hanos
Hanos