Wij denken graag met u mee!

Onze aanpak:

Wij geloven niet in één en dezelfde aanpak voor iedereen. Daarom kijken we samen met u welke rijvaardigheidstraining of verkeersopleiding het beste past, en spitsen deze nog eens toe op uw situatie.  

 

Advies over rijvaardigheidstraining

Assess & Consult

Wij komen bij u langs en we gaan samen kijken naar uw organisatie en chauffeurs. Wat zijn de meest voorkomende schade’s? Wat zijn uw eisen en wensen? Waar liggen er problemen? Wat zijn uw doelstellingen? Op basis van de inventarisatie komen we met een voorstel voor u op maat. 

 

 Rijvaardigheidstraining

Coach & Train

De trainingen, opleidingen en nascholingstrajecten sluiten aan bij uw organisatie. Niet alleen wat betreft de inhoud, maar ook de planning en de coaches. Onze ervaren coaches richten zich op de individuele persoon om zo gedragsverandering te stimuleren. 

 Evalueren en verbetering

Monitor & Improve 

Wij evalueren en monitoren het programma tijdig en nauwkeurig om te zorgen dat we kunnen bijschakelen wanneer het nodig is. Gedurende het gehele traject koppelen we terug en adviseren we hoe u uw doelstellingen kunt overtreffen. Zo behaalt u maximaal resultaat uit uw rijvaardigheidstrainingen, opleidingen en nascholingstrajecten.

 

 

Wilt u meer weten over onze aanpak of wilt u met ons in gesprek?

Neem dan gerust contact met ons op!